Uz pomoć
Ilustracija

Uz pomoć "vojničke dijete" ubrzajte metabolizam i skinite kilograme do ljeta

Kada pravilno slijedite plan ove vojničke dijete, možete se brzo naći na dobrom putu da izgubite težinu i ubrzo pređete sa XL na M veličine.

Ovu je dijetu vrlo lako i zanimljivo pratiti, jer u nekom trenutku uključuje hot-dog i sladoled. 

1. dan

Doručak: Napravite šoljicu vrućeg napitka – izaberite hoće li to biti čaj ili kafa. Pojedite krišku integralnog tosta sa dvije kašike maslaca od kikirikija. Uz to pojedite i pola grejpa.

Ručak: Šoljica željenog vrućeg napitka. Kriška integralnog tosta i pola šoljice tunjevine.

Večera: Oko 85 grama bilo kog mesa kuvanog na pari (ili kuvanog u vodi). Dodaj šoljicu graška, pola banane i malu jabuku. Možete se nagraditi malom šoljicom sladoleda.

2. dan

Doručak: kriška tosta – poželjno integralnog. Jedno tvrdo kuvano jaje i pola banane.

Ručak: šoljica svežeg sira s tvrdo kuvanim jajetom. Pojedite i 5 slanih krekera.

Večera: 2 hot-doga, ali bez peciva, šoljica brokolija i pola šoljice šargarepe, pola banane koju možete učiniti zanimljivijom dodavanjem pola šoljice sladoleda.

3. dan

Doručak: 5 slanih krekera sa kriškom čedara (sira) i mala jabuka.

Ručak: kriška integralnog tosta s jajetom (napravljenim po želji).

Večera: šoljica tunjevine za unos bjelančevina. Pola banane s malo sladoleda.

Kao što ste primijetili, ova ishrana se sastoji od tri obroka dnevno. Ako možete da se disciplinujete i ograničite unos međuobroka i grickalica, uskoro ćete primijetiti velike promjene na tijelu.

Ova vojnička dijeta dobro je uravnotežena u bjelančevinama, ugljenhidratima i zdravim masnoćama i ubrzava metabolizam.

Kurir

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.