Nadala se djevojčici, a rodila četrnaestog sina: Ćerke nam nisu suđene (VIDEO)
Foto: Facebook

"Ponekad mi se čini da živim u muškoj svlačionici"

Nadala se djevojčici, a rodila četrnaestog sina: Ćerke nam nisu suđene (VIDEO)

Kejteri i Džej Švant iz Mičigena imaju trinaestoro djece, a iako su se nadali da će njihovo 14. dijete biti djevojčica, dobili su još jednog sina, piše hrvatski "Indeks".

- Voljela bih da je ovaj put djevojčica, ali mislim da nam to nije zapisano u genima - rekla je majka nekoliko dana prije porođaja.

0xmk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTldFN01EQV8vYWFhZjVmZjI0ODUyZmFlM2Q2ZmUxYmE5MWM5ZTE4MjIuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Kao ni u prethodnim trudnoćama, par nije htio da sazna pol djeteta prije rođenja, ali ni ovaj put nisu se iznenadili.

Njihov najstariji sin Taj ima 25 godina, a gospođa Švant i sama je iz porodice koja ima četrnaestoro djece.

- Sigurna sam da bi bilo zabavno imati ćerku, ali mi znamo što radimo. Ponekad mi se čini da živim u muškoj svlačionici - rekla je Kejteri prije nekoliko godina kad je rodila 12. sina, piše "Indeks".

Par sad navodi da vide da im djevojčice nisu suđene, pa će zato "uživati u svakom trenutku sa sinovima."

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.