Tajani čestitao Đukanoviću: Računajte na moju i podršku Evropskog parlamenta
Antonio Tajani

Računa na Crnu Goru

Tajani čestitao Đukanoviću: Računajte na moju i podršku Evropskog parlamenta

Predsjednik Evropskog parlamenta Antonio Tajani čestitao je predsjedniku Milu Đukanoviću pobjedu na predsjedničkim izborima i pozvao ga da prisustvuje plenarnom zasijedanju Evropskog parlamenta u Strazburu, gdje bi predstavio svoju viziju budućnosti Crne Gore i Zapadnog Balkana, i imao priliku da se susretne sa evropskim poslanicima.

„Znam da mogu računati na Crnu Goru koja, pod Vašim vođstvom i zahvaljujući Vašim kvalitetima kao državnika, može imati fundamentalnu ulogu na putu Zapadnog Balkana ka Evropskoj uniji. Možete računati na moju podršku i podršku Evropskog parlamenta kako biste se uspješno suočili sa posljednjim fazama ovog procesa“, istakao je između ostalog Tajani.

„Nisu samo geografija, bogatstvo naše istorije i naših kultura koje nas ujedinjuju, već je to i snaga vrijednosti koje dijelimo i koje moramo zajedno promovisati“, navodi se u čestitki.

Podsjećajući da Crna Gora ima važnu ulogu predvodnice Zapadnog Balkana kada su evropske integracije u pitanju, Tajani je ponovio svoju i podršku Evrpskog parlamenta Crnoj Gori do ispunjenja svih koraka na putu evropskih integracija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.