Knežević i Voltering potpisale nove ugovore
Knežević i Voltering potpisale nove ugovore

Nastavak saradnje

Knežević i Voltering potpisale nove ugovore

Srednji bek Milena Knežević i golman Klara Voltering produžile su ugovore sa Ženskim rukometnim klubom Budućnost.

Knežević je potpisala novi četvorogodišnji ugovor, Voltering je dogovorila produžetak saradnje na još jednu sezonu.

Knežević je ove sezone bila najbolji strijelac Budućnosti u Ligi šampiona sa 86 golova, a bila je i najbolji strijelac najkvalitetnijeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu dok ''plave'' nijesu završile nastup na evropskoj sceni.

Knežević je šest sezona u prvom timu Budućnosti, a ove godine je bila predvodnik nove generacije najvećeg crnogorskog kluba.

Sjajnu sezonu imala je i Voltering, koja je bila jedna od najzaslužnijih što su ''plave'' i pored činjenice da su nastupale u znatno izmijenjenom i podmlađenom sastavu ispunile cilj i izborile plasman u glavnu rundu Lige šampiona.

Voltering je u Podgoricu stigla uoči početka prošle sezone i sa ekipom Budućnosti je osvojila trofej Lige šampiona, a s obzirom na to je i ove sezone bila jedna od najboljih igračica tima Dragana Adžića, uprava kluba se odlučila za nastavak saradnje.

Budućnost je već dobila dva pojačanja za narednu sezonu - ugovore sa podgoričkim klubom potpisale su danska reprezentativka i desni bek Randersa Kamila Dalbi i poljska reprezentativka i bek Lublina Kinga Bizdra. (Mina)