URA traži da Radunović kaže šta traži sa nepropisano parkiranim službenim vozilom

URA traži da Radunović kaže šta traži sa nepropisano parkiranim službenim vozilom

Iako je aktuelni premijer Duško Marković na početku svog nelegitimnog mandata obećao da će se oštro obraćunati sa pojavom zloupotrebe službenih vozila u privatne svrhe, to obećanje bilo je kao iz one narodne – obećanje ludom radovanje, kazali su danas iz Građanskog pokreta URA.

Danas su, kako kažu građani Podgorice mogli svjedoćiti klasičnoj zloupotrebi državnih resursa u privatne svrhe.

“Naime, ministar finansija Darko Radunović sa svojim službenim automobilom (Mercedes e klase), registarskih oznaka PG-CG005 našao se usred nedjelje nepropisano parkiran u Bulevaru Džordža Vašingtona u Podgorici”, kazali su iz GP URA.

Oni su pozvali Vladu Crne Gore da odgovori da li se kojim slučajem vrijedni ministar našao na radnom zadatku nedjeljom ili službeno auto koristi u privatne svrhe.

“Ako je gospodin Radunović na poslu, javnost je zasigurno zainteresovana da sazna koji to radni zadatak ministar finansija može završiti u bulevaru u kojem se nalaze prodavnice luksuznih brendova odjeće i obuće i koji je priznat kao crnogorski Montenapoleone”, ističu u pokretu URA.

Naslućuju i da je moguće da je ministar Radunović u crnogorskom Montenapoleoneu tragao da nabavi ski jaknu luksuznog brenda koji je njegov šef juče reklamirao u epizodi “BOGner među sirotinjom”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.