Preminuo Mirko Alvirović
Mirko Alvirović

Preminuo Mirko Alvirović

Mirko Alvirović, poznato televizijsko lice, automobilista, autor i voditelj emisije SAT preminuo je u 72. godini, poslije duge i teške bolesti.

Mirko Alvirović je rođen u Drvaru. Radio je kao domaćin najgledanije emisije o automobilizmu na ovim prostorima.

Alvirović se bavio i temama iz oblasti turizma a poseban akcenat stavljao je na bezbjednost saobraćaja.

Gledaoci su prepoznali njegov trud i požrtvovanost. Njegove patrole do popularnih ljetovališta postale su važan izvor informacija za sve turiste.

Zajedno sa svojom ekipom znao je i po nekoliko dana da putuje do neke destinacije otkrivajući gledaocima sve što ih na putu očekuje.

Izvještavao je i sa najvećih svjetskih salona automobila.

RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.