Za vikend kiša, u nedelju na planinama moguć snijeg
ilustracija

Vremenska prognoza

Za vikend kiša, u nedelju na planinama moguć snijeg

Za dane vikenda nije baš najsjajnija prognoza vremena, osim za ljubitelje kiše.

Prema najavama iz Zavoda za hidrometeorologiju sjutra nas očekuje promjenljivo do potpuno oblačno vrijeme, prijepodne ponegdje sa kišom, u drugom dijelu dana, a naročito tokom noći, očekuju se intenzivnije padavine, kiša, pljuskovi i grmljavina.

Ponegdje su moguće i umjerene do obilne količine padavina.

Duvaće vjetar pojačan i jak, ponegdje na udare veoma jak i olujni, južnih smjerova.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od 3 do 13, najviša dnevna 9 do 20 stepeni. 

Drugog dana vikenda promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno kiša, ponegdje i kratkotrajan pljusak sa grmljavinom, a u višim planinskim predjelima na sjeveru moguće su kratkotrajno i slabe sniježne padavine.

Vjetar u prijepodnevnim satima povremeno umjeren do pojačan, južnih smjerova.

Jutarnja temperatura vazduha -1 do 10, najviša dnevna 4 do 17 stepeni. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.