DPS Budva: Vuksanović je učestvovala u hajci i harangi protiv mnogih investitora
DPS

Najpoznatiji slučaj "Kraljičina plaža"

DPS Budva: Vuksanović je učestvovala u hajci i harangi protiv mnogih investitora

Izjave kandidatkinje za predsjednicu, Draginje Vuksanović kojom poziva investitore da dođu u Crnu Goru, a pri tome ih dijeli na poželjne i nepoželjne je licemerna, navodi Opštinski Odbor Budva Demokratske partije socijalista.

Smatraju da ona dolazi od poslanice SDP-a  "koja je zajedno sa svojim partijskim šefom, Rankom Krivokapićem, učestvovala u hajci i harangi protiv mnogih investitora od kojih je najpoznatiji slučaj "Kraljičina plaža"".

"Upravo je partijski šef, gospođe Vuksanović, Ranko Krivokapić, bio upamćen po izjavi da su "investitori više novca iznijeli iz države nego što su unijeli", navodi DPS Budva. 

Ovom notornom neistinom, kako kažu, Krivokapić je godinama vodio kampanju protiv ulaganja u investicije u Crnoj Gori, uz asistenciju sadašnje predsjedničke kandidatkinje.

„Zato nam nije jasno, po kojim kriterijumima ćete vi određivati ko je dobar investitor a ko nije, s obzirom na to da ste sa projekta Kraljičina plaža otjerali jednog od najuglednijih svjetskih investitora i građanima Bara i Budve, kao i cijele Crne Gore uskratili dobrobit od tog projekta. I to samo zato sto je vaš šef nakon nekoliko mjeseci intenzivne kampanje,  koju je sam lansirao, iz svojih usko političkih motiva, na kraju, preuzeo ulogu sudije i tuzioca i konstatovao da se radilo o ‘obrascu korupcije'“, saopšteno je iz Opštinskog odbora Budva DPS-a.

Obraćajući se Vuksanović, oni navode da neke njene političke stavove cijene, posebno one koji su kontinuitet politike koju su zajedno zastupali, međutim, kažu da rastjerivanje investitora kao jedan od metoda sabotiranja i podrivanja finansijske stabilnosti države, ne zaboravljaju i pamte ga kao veliku mrlju na njenoj političkoj karijeri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.