Ubio djevojku nije željela da živi sa njim, pa izvršio samoubistvo na grobu sina
Siti kvart

Tragičan kraj u Podgorici mogao da se spriječi

Ubio djevojku nije željela da živi sa njim, pa izvršio samoubistvo na grobu sina

Razlog zbog kojeg je Sreten Boljević (55) juče je u ranim jutarnjim satima ubio Sanju Radinović (51) u garaži podgoričkog naselja Siti kvart, a potom izvršio samoubistvo na groblju u Donjoj Gorici, kako se pretpostavlja, je što Radinović nije željela sa njim život pod istim krovom.

Prema saznanjima Pobjede, Boljević je iznajmio stan u istom ulazu u kojem je živjela Radinović kako bi joj bio bliže i već duži period je vršio pritisak na nju da žive zajedno.

Vrhunac razmirica se desio juče ujutro kada se na telefonski poziv Boljevića, Radinović vidjela sa njim. Nakon kratke svađe krenula je stepeništem prema garaži gdje je Boljević sustigao i upucao.

11PODGORICABOLJEVICFOTOFES620x0

Sanja Radinović i Sreten Boljević, foto: Facebook/Novosti

Nakon što je oduzeo život dugogodišnjoj partnerki, Boljević se odvezao do groblja u Donjoj Gorici, gdje je sahranjen njegov sin, i pozvao bivšu suprugu saopštivši joj "gdje ga mogu naći“.

Ubrzo su podgorički policajci pronašli tijelo Radinović u garaži jedne od zgrada u Siti kvartu, a potom i tijelo Boljevića na grobu njegovog sina, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći prije dvije decenije.

Pored tijela Boljevića, policija je pronašla pištolj ali i pismo u kojem priznaje da je ubio Radinović i izvinjenje porodicama zbog onog što je učinio.

Iz policije su saopštili da je o događaju obaviješteno Više državno tužilaštvo u Podgorici i da je na mjestu oba događaja izvršen uviđaj.

"Pronađen je i izuzet pištolj kojim su, sumnja se, počinjeni ubistvo i samoubistvo. Tijela su prevezena na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra radi vršenja obdukcije" kazali su iz policije.

Prijatelji Sretena i Sanje su u šoku. Ne mogu da vjeruju da se nešto moglo dogoditi.

"Iako su njihovu vezu potresale česte svađe niko nije mogao pomisliti da bi Sreten mogao nešto ovako napraviti" pričaju njegovi poznanici za Novosti.

"Bila je divna žena, vesela, uvijek raspoložena za šalu. Ovo je katastrofa. Motive tragedije odnijeli su zajedno u grob", čulo se juče iz usta komšija Sanje Radinović u podgoričkom Siti kvartu.

U NVO Sigurna ženska kuća smatraju da je tragičan kraj jedne priče možda mogao da se spriječi.

"Ja sam i zvala kancelariju da vidim da li imamo njen dosije, da li se ona nekad nama javljala. Vjerovatno jeste nekome od nas, barem je tražila neku vrstu zaštite", kazala je Televiziji Crne Gore predsjednica Sigurne ženske kuće, Ljiljana Raičević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.