Skočio sa visine od 60 metara sa djevojčicom u naručju (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Djevočica bila bez zaštite na glavi

Skočio sa visine od 60 metara sa djevojčicom u naručju (VIDEO)

Video snimak oca koji sa dvogodišnjom ćerkom u naručju skače bandži džamp sa visine od 60 metara, nastao u zapadnoj Maleziji, brzo se proširio društvenim mrežama i zaprepastio mnoge koji su ga pogledali.

I pored toga što otac Mohda Redha Rozla na glavi nosi kacigu, mala djevojčica koja je vezana za njega, na glavi nema nikakvu zaštitu. 

Iako je publika, koja je pratila skok na mjestu sa koga je izveden, reagovala potpuno oduševljeno, otac i ćerkica nisu baš naišli na tako pozitivne reakcije kada je snimak počeo da se širi internetom, piše Dejli Mejl. 

"Razumijem da su mnogi zabrinuti, pošto se ovako nešto prvi put dogodilo u Maleziji. Ipak, nema razloga za brigu. Moja ćerka je bila čvrsto vezana i potpuno zaštićena. Ona je sama to željela i niko je nije nagovarao niti tjerao na skok", izjavio je otac suočen sa oštrim kritima.

Mohda Redha Rozla je, inače, poznata malezijska TV zvijezda. On tvrdi da je djevojčica uživala u skoku. 

"Veoma joj se svidjelo, pa je čak htjela da to ponovimo. Mene je, međutim, bilo strah", dodao je on. 

"Skakanje bandžijem je ekstremni sport, koji je veoma opasan. Kao takav, nije primjeren za djecu. Nikada nisam čula da je djetetu tih godina uopše dopušteno da učesvuje u takvim ekstremnim aktivnostima", izjavila je, kometarišuči, snimak advokatica koja se bavi zaštitom djece Goh Siu Lin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.