Milačić na terenu: Ne želim da vodim politiku
Foto:Prava Crna Gora

Kampanja od vrata do vrata

Milačić na terenu: Ne želim da vodim politiku "iz fotelje"

”Političari uglavnom vole da pričaju, a naša politika je malo drugačija. Mi smo tu da saslušamo šta građani imaju da kažu, da razmijenimo mišljenja i da pokušamo da zajednički dođemo do rješenja. Reakcije građana na naše stavove su veoma pozitivne, i veoma sam srećan što podrška našoj partiji i mojoj predsjedničkoj kandidaturi raste iz dana u dan”, rekao je predsjednički kandidat Marko Milačić nakon jučerašnjeg razgovora sa građanima Podgorice.

On je istakao da je njegova predsjednička kampanja odavno  počela, kao i da omladina ove partije svakodnevno sprovodi aktivnosti na terenu, ali da sada kreće u intezivniju fazu, od vrata do vrata.

„Svakog dana smo na terenu, gdje razgovaramo sa građanima o njihovim problemima i načinima na koje ih možemo zajednički rješiti. Naši omladinci dijele promotivni materijal, upoznavajući građane sa programom i politikom za koju se zalažemo”, rekao je Milačić.

NBD1797

Milačić u Podgorici

On je kazao da želi da bude predsjednik svih građana čija će vrata biti otvorena svima, kao i da ne želi da vodi politiku ‘iz fotelje’, već da će većinu vremena provoditi među građanima, slušajući ono što imaju da kažu i trudeći se da pronađe najbolje moguće rješenje za njihove probleme.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.