Crna Gora neriješeno u Nikoziji sa Kiprom
Foto: FSCG

Crna Gora neriješeno u Nikoziji sa Kiprom

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je danas u Nikoziji, u prijateljskom meču protiv Kipra 0:0.

Bez pobjednika završena su i prethodna dva međusobna duela, 2:2 i 1:1 prije devet godina u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. 

Najbolju priliku da crnogorskoj selekciji donese pobjedu imao je Vladimir Jovović u 75. minutu, ali je lopta na putu do gola pogodila nekog iz odbrane Kipra i u visokom luku pogodila prečku, prenosi Anadolija.

Priliku da se upiše u listu strijelaca imao je Stevan Jovetić u 16. minutu, ali je kiparski golman uspio da zaustavi njegov put sa oko 20 metara i izbaci loptu u korner. 

Domaćin je bio opasniji u nastavku, imao dvije veoma izgledne situacije preko Sotirijua, koji je prvi put šutirao u Milana Mijatovića, a zatim glavom pored gola. 

Crna Gora u utorak u Podgorici igra prijateljski meč protiv selekcije Turske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.