Džogira gola u snijegu za vitalan i mladolik izgled (FOTO)
Foto: Profimedia

Ina Vladimirskaja

Džogira gola u snijegu za vitalan i mladolik izgled (FOTO)

Džogiranje u snijegu, bez ičega na sebi svakog vikenda - ovako glasi recept Ukrajinke Ine Vladimirskaje.

Ina Vladimirskaja je model i aktivista, a džogiranje je njen hobi i način da bude fit, mladolika i uvijek u top formi. 

Ova tridesetdvogodišnja žena praktikuje ovakvu vrstu nudizma svakog vikenda, kad god je temperatura niska, devet godina zaredom. 

Omiljena destinacija joj je obala rijeke Dnjepar u Kijevu. 

Untitled

Foto: Instagram

"Svakog vikenda trčim po snijegu, bacam se u vodu kroz ledene pukotine. Ulazak u ledenu vodu podstiče cirkulaciju, osjećam kako mi krv projuri do svih organa u trenutku kada uđem u ledenu vodu", rekla je Ina.

Ona kaže da joj je cirkulacija poslije ovog "tretmana" odlična, a za nevjernike kaže i da se ona nikada nije prehladila poslije ovakvog treninga. 

Jedino što izbjegava je dugo zadržavanje u ledenoj vodi, a poslije treninga ona se obriše i odmah uđe u zagrijan auto. 

Untitled

Foto: Instagram

"Mišići se tako utegnu da je to prosto nevjerovatno. To što radim mi omogućava da izgledam mlađe nego što jesam, moje tijelo je utegnuto kao da sam tinejdžerka", iskrena je.

profimedia0366017561

Foto: Profimedia

Izvor: Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.