Rožaje: Rasvijetljena teška krađa, krivična prijava protiv četiri lica
Ilustracija

Dva maloljetna

Rožaje: Rasvijetljena teška krađa, krivična prijava protiv četiri lica

Službenici Uprave policije MUP-a Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su, rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom protiv četiri lica, od kojih su dva maloljetana, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu, saopšteno je iz Uprave policije.

''službenici OB Rožaje su rasvijetlili krivično djelo teška krađa počinjeno na štetu S.A. iz Rožaja, i tom prilikom identifikovali lica za koja se sumnnja da su počinila ovo krivično djelo. Policijski službenici su, 20.03.2018. godine, nadležnom tužiocu podnijeli poseban izvještaj protiv M.Š. (19), A.N. (18), S.M. (17) i N.D. (14), sva lica iz Rožaja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili ovo krivično djelo. Oni su, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinili na način što su se, 27.02.2018. godine oko 21,00 čas, putničkim motornim vozilom marke „Mercedes tip C220“ uputili u selo Biševo i dolaskom do gatera koji pripada oštećenom A.S,  iz drvenog objekta u neposrednoj blizini, na kojem su prethodno polomili katanac, otuđili četiri motorne testere marke „Sthil“'', navodi se u saopštenju. 

Kako dodaju, policijski službenici su kriminalističkom obradom došli do sumnje da su ova lica nakon dolaska u Rožaje otuđene motorne testere ostavili kod kuće koju koristi M.Š.  Dvije motorne testere, M.Š. je, sumnja se, prodao po cijeni od po 100 eura. 

Sve četiri otuđene motorne testere su pronađene i vraćene vlasniku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.