Knežević otišao u zatvor: Tražiću krevet za Đukanovića da opruži noge nakon izbora
Foto: Screenshot

Osuđen zbog napada na policajca

Knežević otišao u zatvor: Tražiću krevet za Đukanovića da opruži noge nakon izbora

Jedan od lidera Demokratskog Fronta, Milan Knežević danas se dobrovoljno javio na izdržavanje četvoromjesečne zatvorske kazne, na koju je osuđen zbog napada na policajca iz 2015. godine.

On je ispred ZIKS-a saopštio kako mu je njegov drug Edi rekao da mu je obezbijedio istu sobu u kojoj je samovao svjedok Saša Sinđelić, kada je ubio Mirka Fortesa 2002. godine.

"Ako neko ovih dana bude vidio Mila Đukanovića, neka mu prenese da ću ova četiri mjeseca provesti u traženju kreveta za njega, na kojem će moći da opruži noge odmah nakon predsjedničkiih izbora", rekao je Knežević.

Njega su do ZIKS-a ispratili funkcioneri DF-a Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Strahinja Bulajiić, Branko Radulović i nekoliko pristalica ove partije.

Podsjećamo, njegov kolega Strahinja Bulajić juče je u parlamentu kazao da se DF neće vraćati u Skupštinu dok je Knežević u zatvoru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.