Da su i građani Crne Gore mogli da glasaju Putin bi ostvario još ubjedljiviji rezultat
Milan Knežević

Knežević čestitao pobjedu ruskom predsjedniku

Da su i građani Crne Gore mogli da glasaju Putin bi ostvario još ubjedljiviji rezultat

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević čestitao je ubjedljivu pobjedu Vladimiru Putinu na izborima za predsjednika Rusije.

Knežević je ocijenio da Putinov impresivan rezultat odražava izraz demokratske volje građana Ruske Federacije, koji u Vladimiru Putinu vide garant stabilnosti, prosperiteta i geopolitičkog otpora unipolarnom svijetu - saopšteno je iz DNPa.

Knežević u čestitki ističe da je pobjeda Putina dočekana i u Crnoj Gori sa oduševljenjem, te izražava uvjerenje, da su i građani Crne Gore mogli da glasaju, da bi Putin ostvario još ubjedljiviji rezultat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.