Muratović: SDP na stubu srama još od kad se zbog vlastoljublja uhvatio sa četnicima
DPS

Sanjali o Krivokapiću kao evropskom premijeru

Muratović: SDP na stubu srama još od kad se zbog vlastoljublja uhvatio sa četnicima

Član Media tima DPS-a Boris Muratović kazao je da je SDP sanjao o Ranko Krivokapiću kao evropskom premijeru.

On je reagovao na današnje saopštenje portparola Socijaldemokratske partije (SDP) Mirka Stanića.

"Ranko Krivokapić i SDP su se popeli na stub srama, još prije nekoliko godina i to onda kada su,  zbog vlastoljublja,  pogazili sve svoje principe, ideološke i moralne,  napravivši savez sa četničkim vojvodama, ili kako je predsjednik ove partije volio da kaže -  uglednim parlamentarcima. Sada,  surovo kažnjeni od birača rado bi iz tog kola izašli.  Ali, kasno je!  Nema populizma, parola, pres konferencije ili saopštenja koje ovaj sunovrat mogu zaustaviti", kazao je Muratović. 

Uzalud neko ko je parazitirao skoro dvije decenije na njihovoj partiji, istiće Muratović, isisavao privilegije i funkcije, rastjerivao investitore, činio namjernu štetu budžetu, paktirao sa  političkim i ideološkim protivnicima, čerupao Luku Kotor i ostala javna preduzeća, sebe predstavlja kao modernog Robina Huda.

Ta jeftina priča kako kaže, zaista djeluje neukusno i otužno.

"Probali ste izdaju - nije vas dovela na vlast, probali politikantstvo - ni to nije dalo efekta, konvertitstvo - građani ga prezreli... Sanjali ste o Krivokapiću kao evropskom premijeru, a kad ste se probudili ne da nema premijera, nego nema ni partije. Vašim klevetničkim optužbama  o nekakvoj pohari, samo ste poharali broj svojih birača. Pametni se uče na tuđim greškama, a vi ni na svojim ne umijete", kazao je Muratović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.