Saobraćajna nesreća na putu BP-MK, jedno lice stradalo, troje povrijeđenih
Foto: Kodex

Djevojka životno ugrožena

Saobraćajna nesreća na putu BP-MK, jedno lice stradalo, troje povrijeđenih

27-godišnji M.J. iz Čačka je stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje, u mjestu Lepenac, saopšteno je Kodexu iz OKCa Uprave policije. Tri osobe su u ovom udesu povrijeđene, od kojih je jedna životno ugrožena.

27-godišnjak je život izgubio na licu mjesta.

Z.S. je upućena u Klinički centar u Podgorici i životno je ugrožena.

Lakše tjelesne povrede zadobio je M.P. (25) dok je I.V. (22) iz Čačka  teže povrijeđena i oboje su zadržani u bjelopoljskoj bolnici. 22-godišnjakinji su ljekari bjelopoljske bolnice konstatovali teške tjelesne povrede i nakon nadzora večeras će se procijeniti da li će biti transportovana u KCCG- saopšteno je Kodexu iz te zdravstvene ustanove.

Sva lica koja su zadobila povrede u ovom udesu su državljani Srbije a vraćali su se kući nakon posjete manastiru Ostrog, saznaje nezvanično Kodex.

Nesreća se dogodila oko 17 časova. U sudaru su učestvovala vozila marke "micubiši" i "reno megan".

Saobraćaj je  bio u prekidu za sve kategorije vozila a uspostavljen je u 19.45h.

29313993102163038668172487388859000697126912o

Foto:Kodex

Nesreća se dogodila oko 17 časova.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.