Kolić: Nikoliću, žalosno je što kličete profiteru, kameleonu i političkoj krvopiji
Dženan Kolić

CG ste zavili u crno

Kolić: Nikoliću, žalosno je što kličete profiteru, kameleonu i političkoj krvopiji

Poslanik Demokratske Crne Gore Dženan Kolić poručio je poslaniku DPS-a Milošu Nikoliću da ta partija neće dozvoliti DPS-i da ih "uvuče u ideološka i identitetska prepucavanja, kao što je 30 godina radili", dok je "istovremeno Crnu Goru u crno zavijala".

Nikolić je ranije danas kazao da su lider Demokrata Aleksa Bečić i GP URA Dritan Abazović "konačno pokazali pravo lice".

"Mi sa intimom ne šićarimo i ne manipulišemo. To je primitivizam. To ostavljamo vama čiji je šef mijenjao naciju, državu, crkvu, jezik, zastavu, lidera i gospodara na svakih 100 miliona. Kad isisa jednog, pređe na drugog, i sve tako u krug. Klasični profiter, kameleon i politička krvopija. U skladu sa svojim principom da principi ne postoje, izdao je svakog kome je klicao. Žalosno je što sada Vi kličete takvom čovjeku i svoju mladu ličnost njemu stavljate na raspolaganje. Mi smo i nastali kako bismo, konačno, razbili matricu vladanja vašeg šefa i vaše partije i kako bismo zaustavili piljare i preprodavce vjerskim i nacionalnim osjećanjima", naveo je Kolić.

Dodao je da su "niko i ništa oni kojima je osnivač i tvorac imena priznao da je krao, otimao, pljačkao".

"Desetine miliona. Od građana, naravno. Onaj koji je bio Crnogorac i anti-Srbin dok je krao, a postao Srbin i anti-Crnogorac kada je trebalo da odgovara za krađu. Onaj koji je volio Crnu Goru dok je pljačkao, a pobjegao iz Crne Gore kad je trebalo da vrati ukradeno. On pobjegao, a vi nijeste smjeli da ga iskljulčite iz partije. I on i vi - klasične kukavice. Bjegunci i pomagači. Za slučaj da ste zaboravili, da utvrdimo - osnivač, ideolog, šef svih kampanja i tvorac vašeg imena je šef organizovane kriminalne grupe. Pa šta može reći običan čovjek, osim - partija klasičnih lopova. Ako vi nijeste lopovi, ko je onda? Zar se uopšte postavlja to pitanje? Zar iko ima pravo da sumnja kad priznate i sami ponudite dokaze?", saopštio je Kolić.

On je pitao Nikolića da li je spreman da razgovaraju o mnogi aferama u Crnoj Gori.

"Nećete o penzijama i platama? Naknadama za majke? Dječjem dodatku? Nezaposlenosti? Ne vjerujem da biste smjeli da se odredite u vezi sa tvrdnjom Monstata da je za odraslu osobu 2 eura i 6 centi taman dovoljno novca za 3 obroka dnevno? Kad smo kod obroka, jesu li vam se oni funkcioneri iz Berana konačno najeli i podmirili ili i dalje imaju namjeru da na platu od 1.000 eura uzimaju socijalnu pomoć od 500 eura za hranu? Šta je sa obalom koju ste izbetonirali i uzeli pod svoje pa prodali? Kojim jezikom govore Blažove i minihidroelektrane vaših "kredibilnih investitora" kad već 95% profita ide njima u džepove? Šta je sa rudnim i šumskim bogatstvom na sjeveru koje nemilosrdno eksploatišu vaši tajkuni? Koje su vjere i nacije pripadnici uvozničkih lobija koji guše naše poljoprivredne proizvođače u Zeti, Bjelopavlićima i širom Crne Gore? Koliko treba neko knjiga da napiše o "gospodaru", da bi bio prihvatljiv za vašu skupštinsku većinu i da ne bi bio maltretiran i nezakonito smijenjen iz Savjeta RTCG? 3, 5, 7? Koliko ćemo rebalansa budžeta ove godine doživjeti? 3, 5, 7? Koliko puta će još porasti cijene goriva? Jeste li to, prevarantska gospodo iz DPSa, učinili da nam i hljeb, pored goriva, postane luksuz?", naveo je Kolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.