Gradski odbor Bošnjačke stranke Podgorica izabrao rukovodstvo
Sjednica OO Bošnjačke stranke Podgorica

Zoronjić, Redžematović i Grbović potpredsjednici

Gradski odbor Bošnjačke stranke Podgorica izabrao rukovodstvo

Odbor Bošnjačke stranke na nivou glavnog grada Podgorice je na sinoć održanoj sjednici izabrao rukovodstvo i organe koji će predvoditi kampanju za predstojeće lokalne izbore.

Za potpredsjednike odbora izabrani su Kemal Zoronjić, Elvisa Redžematović i Kemal Grbović, dok će sekretar gradskog odbora biti Mensur Bošnjak.

Za šefa medijskog tima izabran je Sead Šahman.

Ranije je novi saziv gradskog odbora izabrao za predsjednika dr Nedžada Dreševića, aktuelnog poslanika u Skupštini Crne Gore.  

Na prijedlog Dreševića izabran je i Izvršni odbor BS na nivou Glavnog grada koji će tokom kampanje vršiti funkciju gradskog izbornog štaba. 

„Gradski odbor BS u Podgorici sastavljen je od mladih, ali i stručnih kadrova koji imaju znanje, energiju i želju da unaprijede život svih stanovnika u glavnom gradu, a posebno sredina koja naseljavaju pripadnici Bošnjačko-muslimanskog naroda“- istakao je Drešević.

Rukovodstvo odbora je na osnovu analize biračkog tijela uvjereno da postoji raspoloženje za samostalan nastup Bošnjačke stranke na lokalnim izborima u Podgorici.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.