Sevilja eliminisala Mančester, i Roma u četvrtfinalu Lige šampiona
Foto:Getty images

Sevilja eliminisala Mančester, i Roma u četvrtfinalu Lige šampiona

Sevilja i Roma su pobjedama u revanš mečevima osmine finala Lige šampiona izborili plasman u naredni krug ovog takmičenja.

Mančester Junajted je, poslije prvog meča koji je završen bez golova, u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona na svom Old Traffordu neočekivano poražen od španske Sevilje sa 1:2, i time se već u ovoj fazi oprostio od takmičenja.

Oba gola za goste je postigao Visam Ben Yedder, u 74. i 78. minuti, dok je pogodak za Mančester postigao Romelu Lukaku u 84. minuti. 

Roma, koja je u prvom meču poražena sa 2:1, u revanšu na Olimpiku u Rimu savladala je Shaktjar Donjeck rezultatom 1:0, i tako se plasirala u naredni krug takmičenja.

Jedini pogodak na utakmici je postigao reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko, i to u 52. minuti na asistenciju Kevina Strootmana.

Shaktjar je od 79. minute igrao sa igračem manje nakon što je Ivan Ordets dobio crveni karton.

U srijedu su na programu još dvije utakmice.

Od 18.00 sati na programu je duel Bešiktaša i Bajern Minhena (0:5, prvi meč), dok Barselona i Čelsi igraju od 20.45 (1:1, prvi meč).

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.