Vujović: Kandidatura Mladena Bojanića dolazi prilično kasno
Zlatko Vujović

Opozicija da motiviše birače da glasaju

Vujović: Kandidatura Mladena Bojanića dolazi prilično kasno

Politički analitičar Zlatko Vujović smatra da kandidatura Mladena Bojanića dolazi prilično kasno, kada se govori o dobijanju kandidata, koji će objediniti podršku svih opozicionih partija, s obzirom na dvije istaknute kandidature - Draginje Vukasnović iz SDP-a i Gorana Danilovića iz Ujedinjene CG.

Vujović je saopštio da oni mogu podsticajno da djeluju na opozicone birače da izađu u većem broju.

“Ono što je hendikep Bojanića je što je donijeta kasno odluka da on bude predsjednički kandidat ovih opozicionih partija. Za opoziciju je presudno da bi ušla u drugi krug, jeste da motiviše birače da izađu na izbore. Ukoliko bi apstinirali i vjerovali da ponuđeni kandidati nijesu jaki da ugroze kandidata DPS-a, to bi moglo da dovede do uspjeha kandidata vladajuće koalicije”, kazao je Vujović.

Govoreći o jučerašnjoj ponudi Gorana Danilovića, Vujović kaže da je on saopštio nešto o čemu se pričalo dugo.

“A to je da li opozicija traži kandidata koji će pobijediti na izborima ili kako je vrijeme isticalo pokušavaju da nađu nekoga ko bi bio žrtva neodlučnog djelovanja opozicije i kasnog ulaska u trku”, zaključio je Vujović za RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.