Kosovaru pritvor od 30 dana: Silovao 68-godišnjeg Ulcinjanina na Velikoj plaži?
Ilustracija

Kosovaru pritvor od 30 dana: Silovao 68-godišnjeg Ulcinjanina na Velikoj plaži?

Kosovski državljanin E. R. (36) negirao je u policiji i tužilaštvu da je silovao 68-godišnjeg Ulcinjanina B. N., saopštio je juče sagovornik “Vijesti” blizak istrazi.

Uprkos tome, nakon saslušanja kod istražnog sudije Višeg suda u Podgorici njemu je u petak određen pritvor u trajanju do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivična djela silovanje i ucjena.

Incident se dogodio prije sedam dana, kada je Kosovar, kako piše u prijavi, zamolio Ulcinjanina da ga poveze do Velike plaže i tamo ga silovao.

Prema drugim saznanjima “Vijesti”, njih dvojica bili su u vezi koja je kulminirala kada je Kosovar počeo da ucjenjuje starca kompromitujućim fotografijama.

“Vijestima” je nezvanično rečeno u policiji da se E. R. nalazi u krivičnoj evidenciji crnogorske i kosovske policije zbog krađe od prije više od 10 godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.