Banjaluka: Uhapšeni zbog obijanja i krađe iz humanitarnih kontejnera
Foto: Ilustracija

Banjaluka: Uhapšeni zbog obijanja i krađe iz humanitarnih kontejnera

Lišeni slobode su A.A. (1996), iz Modriče, N.J. (1999) B.V. (1995) i B.V. (1978) iz Banjaluke osumnjičeni za krivična djela teška krađa.

Banjalučka policija lišila je slobode četiri osobe koje se sumnjiče da su u posljednja tri mjeseca, na području Banjaluke, izvršile 11 krađa, odnosno da su alatom otvarali humanitarne kontejnere i iz njih otuđivali garderobu i obuću s namjerom sticanja protivpravne imovinske koristi, javlja Anadolija.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, nakon saznanja da je izvršeno više krivičnih djela 'Teška krađa' u humanitarne kontejnere koji su postavljeni u gradu Banjaluci, preduzeli su niz operativnih i istražnih mjera i radnji koje su rezultirale identifikovanjem izvršioca i rasvetljavanjem krivičnih djela", navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenih, u redovnoj proceduri, slijedi podnošenje izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.