Seksi Ruskinje pozivaju na glasanje (FOTO)

Kampanja za veću izlaznost

Seksi Ruskinje pozivaju na glasanje (FOTO)

Rusko izdanje magazina za muškarce „Maksim“ krenulo je u „sopstvenu kampanju“ povećanja izlaznosti mlađe populacije na predsjedničke izbore u Ruskoj Federaciji, koji se održavaju narednog mjeseca. Glavni urednik Aleksandar Maljenkov ne želi da otkrije ko je naručilac ovih fotografija, što su zapadni mediji iskoristili da spekulišu kako je to dio Putinove tajne strategije.

Predizborni set „Maksimovih“ fotografija sa djevojkama u donjem vešu „koje čekaju građane na glasačkom mjestu“ mnogo je više uskomešao zapadne medije, nego ruske, a glavno pitanje koje „ih muči“ je ko stoji iza ovoga?

Svima je jedino jasno da je cilj da se mlađa populacija podstakne da izađe i glasa.

Aleksandar Maljenkov, glavni urednik ruskog „Maksima“, priznao je da u pitanju promocija predsjedničkih izbora kao dio „posebnog poslovnog projekta“, ali je ime klijenta, kao i finansijske uslove „zadržao za sebe“, prenosi RTS.

Navodno je Maljenkov priznao da i njemu sve djeluje „pomalo apsurdno“, ali da je to „samo jedan od kompromisa koje je morao da napravi“.

Maksimovakampanjazaruskeizborefoto5

„Sve što se desi na glasačkom mjestu, ostaje na glasačkom mjestu.“

Ranije ovog mjeseca se pojavio i reklamni spot koji prikazuje djevojku koja odbija da vodi ljubav sa mladićem jer nije glasao!

Njih dvoje se sastaju u noćnom klubu, dolazi do strasne scene u kojoj ga ona ljubi, a zatim pita: „Čekaj, imaš li ti 18 godina?“. „Da, ja sam odrasla osoba“, odgovara on.

Sledi njeno pitanje: „Da li si glasao danas?“. Pošto dobija negativan odgovor, uzvraća mu da onda nije odrasla osoba i odlazi.

5287722maksimovakampanjazaruskeizborefoto4

Još jedan zanimljiv spot je u etru ovih dana – trudnica uzima taksi u neviđenoj žurbi – izgleda kao da je porođaj počeo...

Ali ne, ona ne hita ka bolnici, već ka glasačkom mjestu! 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.