Bačen eksploziv na lokal
Ilustracija

Nema povrijeđenih

Bačen eksploziv na lokal "Čokolada" u Podgorici

Eksplozivna naprava aktivirana je jutros oko četiri sati ispred lokala "Čokolada" u Ulici Stanka Dragojevića u Podgorici.

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično rečeno da je najvjerovatnije na vrata tog lokala bačeno jače pirotehničko sredstvo.

"Ulazna vrata su manje ošćtećena i na njima je polomljeno stako. Nema povrijeđenih, pretpostavljamo da je upozorenje vlasnicima lokala", kazao je sagovornik iz policije.

Isti izvor dodao je da su vlasnici tog lokala šef crnogorskog Interpola Dejan Đurović, Aleksandar Boljević i Darko Radusinović, takođe iz Interopla, i Goran Radević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.