Emili Ratajkovski je sada udata žena, na žalost brojnih muškaraca (FOTO)
Emili Ratajkovski

Emili Ratajkovski je sada udata žena, na žalost brojnih muškaraca (FOTO)

Emili Ratajkovski (26) je sada udata žena.

Manekenka je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima je objavila da se upravo vjenčala, a veliki dio javnost nije ni znao da je uopšte i u vezi sa Sebastijanom Ber-Meklaudom.hbzemrataweddingindex15194221181

Odmah su uslijedili komentari da li se ova ljepotica zaista udala, a ona je za Vogue potvrdila da jeste.

Njen izabranik je, kako piše Vogue, Sebastijan Bir-Meklard glumac i reditelj koji je najpoznatiji po filmu “Good time” sa Robertom Patisonom u glavnoj ulozi.

On i Ratajkovski su u posljednjih nekoliko mjeseci nekoliko puta zajedno viđeni u javnosti, ali nije poznato koliko dugo su u vezi.

Sudeći prema fotografiji sa Instagrama, Emili je odlučila bude nekonvencionalna mlada, odnosno da ne nosi bijelu vjenčanicu već odjelo u boji senfa i veliki crni šešir.

Vjenčali su se u gradskoj opštini u Njujorku, a oboje su nosili odijela - ona žuto odelo od "svega" 200 dolara, a on plavo.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.