Bora Čorba polomio rebra, odložen koncert (VIDEO)
Bora Đorđević

Bora Čorba polomio rebra, odložen koncert (VIDEO)

Roker i frontmen grupe Riblja Čorba, Bora Đorđević, prinuđen je da odloži koncert u Kragujevcu zbog ozbiljnije povrede.

- S obzirom na to da sam trapav, prije 10 dana sam pao i slomio tri rebra, a jedno mi je naprslo. Povreda je takva da ne može u gips, ali je mnogo bolna. Niti sam bio u bolnici, niti sam operisan - kazao je Bora Novostima.

Bora je snimio i video koji je postavio na društvene mreže, a u kome se izvinio fanovima koji su htjeli da isprate predstojeći nastup Riblje Čorbe.

"Dragi prijatelji, navijači Riblje čorbe iz Kragujevca, imam jednu dobru, a jednu lošu vijest. Loša vijest je da moramo da pomjerimo koncert zato što sam se ja ponovo povrijedio i ponovo slomio neka rebra i to mora da se zaliječi. Nažalost, ne mogu da dođem sad 24. Dobra vijest je da ćemo doći u Kragujevac čim se malo oporavim i da ćemo biti bolji nego ikada. Vidimo se na koncertu u Kragujevcu", obratio se Bora fanovima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.