Prašoviću pripala jedna od nagrada za najuspješnijeg sportistu Herceg Novog u 2017. godini
Dilan sa timom

Prašoviću pripala jedna od nagrada za najuspješnijeg sportistu Herceg Novog u 2017. godini

U dvorani “Park” u Herceg Novom u četvrtak, 22. februara održana je svečana dodjela nagrada i plaketa najuspješnijim sportistima iz Herceg Novog, za ostvarene rezultate tokom 2017. godine, a po izboru Aktiva sportskih novinara Herceg Novi. Jedan od dobitnika je i mlada nada crnogorskog profesionalnog boksa Dilan Prašović.

Prašović je nedavno u Budimpešti pobjedio nokautom u drugoj rundi iskusnog mađarskog boksera Jožefa Kormanjija, u kategoriji do 91 kilogram.

Tokom dodjele nagrada prikazan je i kratki dokumentarni film o Momčilu Tapavici, prvom učesniku modernih olimpijskih igara sa prostora bivše Jugoslavije i osvajaču medalje na Olimpijskim igrama 1896. godine u Atini.

Podsjećamo da je Prašović u Budimpešti izvojevao sedum u nizu pobjeda, od kojih je pet završio nokautom, što ga približava cilju, borbi za titulu prvaka svijeta do 24 godine u teškoj kategoriji.

"Trenutno se Dilan nalazi na intenzivnim pripremama za predstojeći meč, koji će se održati 17. marta u Hanoveru. Nakon tog meča Dilan će 13. aprila boksovati na borilačkom spektaklu u hotelu Splendid u Budvi.

Prašoviću je ovo još jedno u nizu priznanja domaće javnosti, koje mu je izuzetno značajno u ovom trenutku karijere. Do sada je dobio pohvale brojnih svjetskih menadžera i promotera, koji su oduševljeni njegovom tehnikom i načinom borbe i kretanjem u ringu. Za Dilanove uspjehe zaslužan je i njegov tim, trener Fehmi  Huseni, kao i promoter Redžo Dedeić sa  njegovom bokserskom kućom iz Hanovera “Kety box promotion”.", saopšteno je iz tima Prašovića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.