Za hedoniste  ovog vikenda u Delta Sitiju pravi raj:  Manifestacija čokolade i vina (FOTO)
Foto: Memento marketing i komunikacije

Peto izdanje

Za hedoniste ovog vikenda u Delta Sitiju pravi raj: Manifestacija čokolade i vina (FOTO)

Tokom vikenda, 24. i 25. februara, centralni atrijum podgoričkog šoping mola Delta City biće omiljena destinacija hedonista jer je za tada zakazano peto izdanje popularne manifestacije Čokolada i Vino koju organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, saopštava menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji, Danijela Knežević.

Ljubitelji čokoladnih proizvoda i vina imaće novu priliku da se upoznaju sa ponudom proizvođača čokolade, čokoladnih proizvoda, delikatesa i vina, ali i da saznaju kako se uparuju čokolada i vino, saopštila je Danijela Knežević.

Foto: Memento marketing i komunikacije

Najavila je da će na manifestaciji biti predstavljena vrhunska crnogorska i hrvatska vina, voćni likeri i vina kao i praline izrađene od belgijske i italijanske čokolade, sitni i komadni kolači, torte, sirovi kolači bez šećera i brašna i majstorski delikatesi.

Foto: Memento marketing i komunikacije

„Potrudili smo se da tokom oba dana za posjetioce pripremimo prateće sadržaje u kojima će moći aktivno da učestvuju, ali i da osvoje lijepe nagrade. U subotu, od 13 časova, u saradnji sa Poslastičarnicom Korni organizovaćemo nagradno prepoznavanje čokolade u okviru kojeg će posjetioci imati zadatak da degustiranjem prepoznaju čime su punjene praline koje im budu ponuđene na degustaciju. Najuspješniji učesnici osvojiće nagrade, upravo vrhunske praline izrađene u ovoj poslastičarnici. Od 18 sati na programu je nagradno prepoznavanje vina koje pripremamo u saradnji sa Vinarijom Skaramuča. Posjetioci koji budu željeli da učestvuju u ovom segmentu programa imaće zadatak da uz pomoć čula mirisa i ukusa, sa povezom preko očiju, prepoznaju vino koje im ponudimo na degustaciju. Najbolji učesnici biće nagrađeni Skaramuča vinima. Od 19 sati gošća manifestacije biće somelijerka Nataša Dodić koja će posjetiocima održati prezentaciju o uparivanju vina i čokolade i razgovarati sa njima o vinima koja će biti u ponudi na manifestaciji”, najavila je Knežević.

 

Foto: Memento marketing i komunikacije

Dodala je i da će u nedjelju, od 12:30, ponovo na programu biti nagradno prepoznavanje vina, u saradnji sa Vinarijom Kopitović i Vinarijom Ćetković. Od 17 sati gošća će biti „sugar artist“ Branka Vukčević koja će održati radionicu izrade ukrasa za torte.

„U 18:30 organizovaćemo nagradnu igru za posjetioce u okviru koje će oni imati priliku da osvoje proizvode učesnika manifestacije, a kraj programa je rezervisan za muziku pa ćemo svi uživati u nastupu Milene Vuković, violina i Ande Bushi, viola”, dodala je Knežević.

Foto: Memento marketing i komunikacije

Saopšteno je da je radno vrijeme manifestacije od 10 do 22 sata, oba dana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.