Uhapšeni pripadnici Interventne zbog prebijanja mladića
Foto:Screenshot

Osumnjičeni za zlostavljanje

Uhapšeni pripadnici Interventne zbog prebijanja mladića

Pet pripadnika inteventne jedinice koji se sumnjiče da su u subotu 17. februara u Podgorici pretukli tri mladića uhapšeni su i i biće saslušani u Osnovnom državnom tužilaštvu.

 Mladenu Vujoviću, Slavku Furtuli, Vukomanu Marašu, Marku Stojanoviću i Milošu Bečanoviću se sumnjiče za zlostavljane na štetu trojice građana, kao i falsifikovanje službenih isprava.

"Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je odmah nakon objavljivanja snimaka torture učinjene od strane policijskih službenika nad građanima, formiralo predmet i preduzelo  hitne radnje  u cilju prikupljanja dokaza i podataka značajnih za rasvjetljavanje dogadjaja, identifikovanja policijskih službenika, oštećenih lica i očevidaca događaja.", saopšteno je iz Tužilaštva.

Komentari

Komentara: (1)

Ojdana a iz Berana

21. 02. 2018 - 17:43

Puno berane i Bijelo Polje ovakvih policajaca koji prebijaju narod i niko ne odgovara,hapsiti i ove što biju po severu.
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.