Leković: DPS u Baru u maju gubi vlast
Momčilo Leković

Leković: DPS u Baru u maju gubi vlast

Da DPS-u gori pod nogama i da je u velikoj panici najbolje se primjećuje na primjeru Bara, gdje već preko pola godine raznim metodama, naravno, već viđenim, ali i ponekim novim, pokušava na brzinu pretvoriti „blato u zlato“ kada je u pitanju njihova podrška u ovoj južnoj opštini. Naravno, cilj je jedan jedini - prevariti građane i obezbijediti sebi još jedan mandat na osnovu neistina i magle koju svakodnevno prodaju, smatra Momčilo Leković, pomoćnik direktora Demokrata.

On navodi da je u opštinama gdje je DPS vlastodržac, posljednja polovina posljednje godine grčevita  borba da se pokuša opravdati nerad koji je karakterisao prethodne tri i po godine.

Upravo je takav slučaj navodi, sa opštinom Bar.

"Raskopane ulice, nekvalitetno pokrivanje raskopanih djelova, kameni temeljci prošlih mandata koji se samo izmještaju sa jednog mjesta na drugo, dičenje komunalnim  investicijama koje su trebalo i moralo biti završene  još prije deset godina, nezakoniti budžet, kopiranje djelovanja drugih političkih subjekata,  usvajanje političkih odluka kojima se želi manipulisati građanima samo su dio režije manipulatora, marioneta i dokazanih falsifikatora iz barskog DPS-a, koji već preko pola godine djeluju sami, bez koalicionih partnera, zanemarujući instituciju Opštine, opštinski budžet, prisvajući sve navedeno kao SVOJE, a novac građana kao instrument u ostvarivanju svojih ličnih interesa", saopštio je Leković.

On kaže da će građane će ovog  puta  biti nemoguće prevariti i tu činjenicu potkrepljuju brojne javne rasprave održane u posljednje vrijeme koje su otkrile ogromno nezadovoljstvo građana Bara, poput one o Predlogu budžeta ili ove posljednje vezane za Nacrt odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta i Nacrt odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte, a koje DPS želi da zataška, nepovoljne po DPS čak do te mjere da se izvještaji skidaju sa opštinskog sajta, odnosno uopšte i ne objavljuju na njemu.

"Poručujemo im da svojevrsnim diktatorskim metodama, pripomognuti i određenim sredstvima javnog informisanja,  ovog puta  neće moći sakriti svu istinu koju svojim očima vide svi građani Bara, a koja se vidi na svakom ćošku grada pod Rumijom. DPS u ovoj strateški važnoj opštini u maju gubi vlast, i to je činjenica koju definitivno neće moći sakriti", zaključio je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.