Još uvijek nije pronađen vozač  automobila koji je sletio u Moraču
Foto: CdM

Još uvijek nije pronađen vozač automobila koji je sletio u Moraču

Još uvjek nije pronađen vozač koji je prekjuče, kako se sumnja, sletio automobilom na obalu Morače na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, kod restorana Internacional.

Za danas je planirano da se pretraži dno sa druge strane rijeke i, ukoliko uslovi budu dozvoljavali, jedan dio rijeke nizvodno, piše portal Cdm.

U potragu su uključeni ronioci Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele, Herceg Novi, i članovi Službe zaštite i spašavanja Podgorica.

Podsjećamo, ronioci su juče uz asistenciju vatrogasaca pretražili dio Morače ispod mjesta gdje je automobil sletio.

Pretraga je trajala do noći, ali vozač još nije pronađen.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.