Bijelo Polje: Crveni krst pomogao porodici Minić

Sa partnerima

Bijelo Polje: Crveni krst pomogao porodici Minić

Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje obišli su sedmočlanu porodicu Minić iz bjelopoljskog sela Jablanovo čija je kuća 12. januara stradala u požaru, uručili im pomoć koja je obezbijeđena iz sopstvenih sredstava i putem donacije.

"Kao što smo obećali prošlog puta kada smo ovoj sedmočlanoj porodici uručili humanitarnu pomoć, naglasili smo da će zaposleni u Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Bijelo Polje nastaviti da pomažu ovu porodicu, koja živi u izuzetno teškim uslovima i to isključivo od poljoprivrede. Posredstvom Crvenog krsta Crne Gore obezbijedjena je vrijedna donacija kompanije Telenor koja je za svih petoro djece obezbijedila patike, cipele, trenerke, dukserice, jakne, školske rančeve sa svim školskim potrepštinama (sveske, olovke, bojice, gumice, flomasteri, tempere, vodene bojice, plastelin, blokove…) Zadovoljstvo nam je što je kompanija Telenor i na ovaj način iskazala svoju društvenu odgovornost i još jednom prepoznala Crveni krst kao organizaciju sa kojom može realizovati humane i lijepe inicijative. Nadamo se da će njihovim primjerom biti vođeni i drugi privredni subjekti, jer je svako doba pravo vrijeme za dobrotu i solidarnost", saopštio je koordinator OO Crvenog krsta Mašan Živković.

2775009517977563538525151468107105261429714n

Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje ovom prilikom porodici Minić donirala je prehrambene artike, sredstva higijene, dječje stvari i dječje čizme.

2786717517977551671859672342935538062625004n

"Zahvalio bih se svima koji su učestvovali i pomogli mi na bilo koji način. Posebno bih se zahvalio zaposlenim u Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Bijelo Polje koji nas obilaze drugi put u veoma kratkom intervalu, i zaista sam prijatno iznenadje svim ovim što sam doživio i dobio što od njih, ne znam kako da im se zahvalim i odužim", istakao je Minić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.