Sačekuša na Voždovcu: Despotović likvidiran sa dva metka u glavu dok je bacao smeće
Foto:RAS Srbija

Audi A6 iz kojeg je pucano zapaljen

Sačekuša na Voždovcu: Despotović likvidiran sa dva metka u glavu dok je bacao smeće

Napadač je nakon ubistva Dalibora Despotovića u Zaplanjskoj ulici pobjegao "audijem A6" koji ga je čekao, a automobil je kasnije zapaljen u Leštanima, piše Blic.

Dalibor Despotović (37), nekadašnji telohranitelj pokojnog Slobodana Šaranovića kojem je bilo suđeno za ubistvo Nikole Bojovića, likvidiran je u ponedeljak veče oko 20.30 sati na Voždovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, Despotović je ubijen hicima u glavu u sačekuši u blizini njegove mjenjačnice na uglu Zaplanjske i Ulice Mirča Aceva. Prema riječima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, poziv je primljen u 20.41 i njihova ekipa mogla je na terenu samo da konstatuje smrt. Tijelo ubijenog nađeno je pored automobila.

- Čuo sam pet pucnjeva. Istrčao sam iz kuće da vidim šta se dogodilo, a Hitna pomoć i policija stigli su za pet minuta. Koliko sam vidio, bio je na mjestu mrtav, pogođen sa dva hica u glavu. Nisam vidio napadača - kazao je jedan od komšija.

Despotović je likvidiran sa dva metka u glavu i to dok je, pred kraj radnog vremena mjenjačnice, izašao iz lokala da baci smeće.

Napadača je čekao tamniji „audi A6“ kojim su pobjegli, a automobil je nađen kasnije zapaljen na Kružnom putu u Leštanima, preko puta kasarne, saznaje Blic. Automobil je, nezvanično, prethodno ukraden i na njemu su bile ukradene tablice.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama na automobilu je tokom bjekstva pukla guma i on je zapaljen bakljom.

Despotović je važio za jednog od telohranitelja Slobodana Šaranovića. Šaranović je, prema informacijama iz crnogorske i srpske policije, važio za jednog od najistaknutijih kriminalnih vođa iz devedesetih, a ubijen je 2017. u Budvi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.