Čeka se zeleno svjetlo za sezonsku avio-liniju na relaciji Istanbul-Tivat
Ilustracija

Čeka se zeleno svjetlo za sezonsku avio-liniju na relaciji Istanbul-Tivat

Turska niskobudžeta avokompanija Pegasus Airlines zatražila je od menadžmenta preduzeća Aerodromi Crne Gore slotove za slijetanje na tivatski aerodrom, kako bi na ljeto uvela sezonsku avio-liniju na relaciji Istanbul-Tivat.

Pegasus Airlines planira da na ovoj relaciji saobraća dva puta nedjeljno. Ukoliko dobije zeleno svjetlo Aerodroma Crne Gore koji je prosto zatrpan zahtjevima stranih aviokompanija za otvaranje redovnih sezonskih linija ili čarter saobraćaja sa već ionako vrlo opterećenim tivatskim aerodromom, Pegasus Airlines će biti već peti loukoster koji će saobraćati sa Tivtom, nakon britanskog EasyJet-a, njemačkog Eurowingsa, francuske Transavie i ruske kompanije Pobeda Airlines.

Inače, iz Istanbula za Crnu Goru već godinama redovno leti turska nacionalna aviokompanija Turkish Airlines koja je najavila da će ovog ljeta dodatno intenzivirati sedmični broj rotacija na svojoj liniji za Podgoricu.

Boka News

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.