Admir Camić

Crnogorska samostalno na lokalnim izborima

"U Bijelom Polju „nagomilani“ infrastrukturni problemi, stanje u poljoprivredi veoma loše"

Crnogorska je spremna da na predstojećim lokalnim izborima u Bijelom Polju nastupi samostalno, ali i da sa razumnim ljudima iz drugih političkih partija počne razgovore o zajedničkom nastupu kako bi taj grad, kako je saopšteno, krenuo demokratskim putem.

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Bijelom Polju, Admir Camić, kazao je da je politika u tom gradu „iščezla“.

„Problemi u Bijelom Polju, umjesto da se rješavaju, samo se gomilaju. A politika služi za to da se problemi rješavaju“, rekao je Camić u saopštenju dostavljenom PR Centru.

On je istakao da su u Bijelom Polju „nagomilani“ infrastrukturni problemi i da je stanje u poljoprivredi veoma loše.

„Pogledajte samo lutanje bjelopoljskog Sekretarijata, koji se bavi poljoprivredom, oko isplate osiguranja za poljoprivredu za 2017. godinu. Okrenemo li se sportu, dovoljno je pogledati stanje u nekada uspješnom sportskom klubu FK Jedinstvo, to je sve veoma loše“, rekao je Camić.

Camić je dodao da je odbor Crnogorske u Bijelom Polju aktivan i da se priprema za izbore koji će ove godine biti održani i u tom gradu.

„Pozivam pojedince koji su građanski usmjereni, posebno generacije nadolazećih da se uključe u politiku i da stvari u svojoj sredini mijenjaju na bolje“, poručio je Camić.

Prema njegovim riječima, Bijelo Polje treba da krene putem modernizacije i demokratije, da bi se, kako je rekao, stvorili uslovi da mladi u svom gradu vide perspektivu, umjesto da iz njega odlaze.

„Spremni smo da se na izborima samostalno borimo za ove ciljeve. Isto tako smo spremni da sa razumnim ljudima iz drugih političkih partija počnemo razgovore o zajedničkom nastupu kako bi zacrtane ciljeve efikasnije ostvarili“, zaključio je Camić.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.