Osveta za pilota: Rusi likvidirali više od 30 terorista (VIDEO)
Foto:Screenshot

Osveta za pilota: Rusi likvidirali više od 30 terorista (VIDEO)

Više od 30 terorista likvidirano je u grupnom napadu visokopreciznim oružjem na oblast u Idlibu koju kontroliše Nusra front i iz koje je lansirana raketa „zemlja-vazduh“ na ruski avion Su-25, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

„Prema podacima dobijenim na osnovu radijskog presretanja, u napadu je ubijeno više od 30 terorista Nusra fronta“, navedeno je u saopštenju, javlja Sputnjik. 

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je video napada u kojem su likvidirani teroristi u provinciji Idlib.

Na klipu koji traje 25 sekundi, a koji je objavio televizijski kanal „Zvezda“, zabilježen je trenutak napada. 

Nešto ranije, Ministarstvo odbrane Rusije je objavilo da je u oblasti Idliba oboren ruski avion Su-25, čiji je pilot uspio da se katapultira, ali je ubijen u borbi s teroristima. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.