Skenderović: Djelovi Berana liče na ratom razrušene gradove Sirije zahvaljujući BSu, SDu i DPSu
Ernet Skenderović

Skenderović: Djelovi Berana liče na ratom razrušene gradove Sirije zahvaljujući BSu, SDu i DPSu

Posebno zanimanje za ratne pokliče Bošnjačka stranka bi trebalo da odgonetne uz pomoć svog koalicionog partnera i njihovih ratnih pokliča i poruka iz ’90 godina kada su vršili zločine nad bošnjačkim narodom, a za koje krivce po komandnoj odgovornosti znaju gdje treba tražiti, stoji u odgovoru Erneta Skenderovića, kandidata za odbornika pokreta URA Berane, na saopštenje Remzije Ramusovića.

“Konstituineti flomaster koalicije posljednjih dana na svakom koraku pokazuju da su izgubili kompas. Potpuno dezorjentisani zbog evidentnog izbornog poraza došli su do toga da im se u nazivima lista priviđaju ratni i jurišni pokliči. Slijepi su za egzodus i raseljavanje stanovnika Berana i cijelog sjevera Crne Gore a posebno iz redova naroda za čije prve predstavnike sami sebe proklamuju. Osim toga svjesni greške koju su napravili sklapanjem koalcije sa DPS-om u Bošnjačkoj stranci sada pokušavaju da sopstvene grijehe prebace drugima, a da koaliciju sa onima koji su sramota multietničke Crne Gore sakriju ispraznim političkim pričama”, ističe Skenderović.

On je kazao da Bošnjačka stranka (BS) ne predstavlja bošnjački narod već svoje fotelje, a da DPS-u i SD-u ni najmanje nije stalo do multietničkog sklada i prosperiteta koliko do novca, funkcija i privilegija

“Rezultate njihovog rada građani osjećaju na sopstvenoj koži. Oni su najviše zaslužni sto Berane danas u mnogim segnentima, a posebno industrijska zona Rudeš, liči na neki od ratom razrušenih gradova Sirije. Poražavajuća je i činjenica da su sa IP adrese njihovog personalnog rješenje za nosioca liste na beranskim izborima upućivane šovinističke poruke pripadnicima bošnjačkog naroda”, objasnio je Skenderović.

On ističe da nema većeg šamara bošnjačkom narodu, od toga da su u Beranama u koaliciji sa ljudima iz mračnih devedesetih, njihovi nazovi predstavnici, a ustvari interesna grupa koja je zloupotrijebila njihov nacionalni predznak u svrhu ličnog profiterstva.

“A koliko Vas cijene u flomaster koaliciji pokazuje činjeca da BS i SD iz partije MIla Đukanovića posmatraju kao obične parazite i da vas od nekoliko radio i TV debata nijesu pustili ni na jednu dok vas na propagandnom materijalu potpisuju manjim fontom u odnosu na DPS a kulminacija svega je da vas više ne pominju ni u zvaničnim saopštenjima”, kazao je Skenderović

On dodaje da je URA  jedina istinska građanska partija koja od osnivanja ističe da su različitost i multietnički sklad bogatstvo Berana i Crne Gore.

“URA neće dozvoliti da flomaster koalicja povrati vlast u Beranama, a bićemo osvježenje i korektivni faktor u novoj vlasti. URA će učešćem u vlasti kroz program reformi osigurati bolji kvalitet života i jednanke šanse za sve građane, jer je krajnje vrijeme da Berane postane grad za sve", zaključuje Ernet Skenderović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.