Lekić: Đukanović neumorno i tragikomično brani u Beranama već četvrtu državu
Sa konferencije

Lekić: Đukanović neumorno i tragikomično brani u Beranama već četvrtu državu

Tokom konferencije za medije koalicije SDP – DEMOS dr Radovan Asanović danas u Beranama, predsjednik DEMOS-a Miodrag Lekić je istakao da se koalicija tokom kampanje predstavila građanima Berana na ozbiljan način, baveći se dominantno realnim problemima opštine.

Kako je kazao lider Demosa, upravo suprotno onima koji politiku izjednačavaju sa populizmom, demagogijama i propagandama u čemu prednjači vladajuća koalicija sa državnog nivoa koja je unutrašnji odnos snaga izrazila velikim i malim slovima na propagandnim bilbordima.

-Radi se o koaliciji koja je izvršila akcije izborne korupcije sa materjalnum dokazima. Sada se opet očekuje njihovo procesuiranje čiji će rezultat najbolje ilustrovati stepen postojanja pravne države kod nas - istakao je Lekić.

Primijetio je da se Đukanović sinoć u Beranama nije osvrnuo na novogodišnje poklone njegove partije građanima u vidu povećanja PDV-a, cjene struje, goriva i drugih nameta, već je, kako navodi Lekić, opet papagajstvujuće djelovao svojom omiljenom disciplinom odbrane države i proizvodnjom neprijatelja.

"Đukanović neumorno i tragikomično brani već četvrtu državu na svom putu od gazimestanskog do transatlanskog rodoljuba.Vjerujemo da će građani Berana prepoznati ovu ispraznu i opasnu retoriku daljeg dijeljenja naroda kojom se prikriva ekonomski i kulturno opustošena beranska opština.Zato vjerujemo u pobjedu opozicije sa državnog nivoa u Beranama u kojoj će koalicija SDP –DEMOS dr Radovan Asanović davati demokratski i konstruktivan doprinos.", kazao je Lekić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.