Otac negirao da je seksualno uznemiravao ćerku
ilustracija

Podgorica

Otac negirao da je seksualno uznemiravao ćerku

V. Đ. (44) iz Srbije, koji se tereti da je seksualno uznemiravao svoju maloljetnu kćerku (17) juče je nakon saslušanja u Osnovnom tužilaštvu zadržan 72 sata.

Njemu se prijavom na teret stavlja da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje. Kako Pobjeda saznaje, V. Đ. je tokom saslušanja negirao navode iz krivične prijave, navodeći da ga je kćerka pijavila, jer nije podržavao njenu emotivnu vezu.

Iz policije su ranije saopštili da je riječ o seksualnom uznemiravanju, te i da su istražitelji posumnjali nakon izjave koju je djevojčica dala nakon što je pobjegla od kuće.

V. Đ. je 29. januara prijavio da je njegova maloljetna kćerka nestala iz kuće 22. januara i da ima saznanja da se nalazi u Podgorici u kući kod osobe čije ime je naveo. Nakon što je pronađena, djevojčica je dovedena u službene prostorije policije, gdje je u prisustvu radnice Centra za socijalni rad dala izjavu.

Kazala je zašto je napustila porodičnu kuću, navode iz policije. Djevojčica je ispričala da je napustila kuću jer je "otac krajem 2016. godine u njihovoj porodičnoj kući dodirivao rukama po tijelu".

O hapšenju su obavijestili i dežurnog radnika Centra za socijalni rad Podgorica, kako bi se pobrinuli za smještaj i rješavanje pitanja starateljstva nad drugom maloljetnom kćerkom.

Advokat Ranko Radonjić, koji zastupa V. Đ. po službenoj dužnosti kazao je za Pobjedu da zbog delikatnosti samog slučaja ne može iznositi detalje, te i da mediji treba da poštuju presumpciju nevinosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.