Večeras na Gradskom trgu u Beranama Merima Njegomir, Danijel Alibabić, Osvajači...

Projekat CKMa, "Moj izbor Crna Gora"

Večeras na Gradskom trgu u Beranama Merima Njegomir, Danijel Alibabić, Osvajači...

Crnogorska kulturna mreža nastavlja realizaciju projekta "Moj izbor Crna Gora", koji je do sada realizovan u više crnogorskih gradova.

Na događaju koji će se održati 1.februara na Gradskom trgu u Beranama sa početkom od 20 sati nastupiće: Merima Njegomir, Danijel Alibabić, hor D-mol, Mina Ivanović, Emir Krsnić, glumac Miro Nikolić i grupa Osvajači.

"Mladima ćemo kroz zabavu i živu riječ skernuti pažnju na obavezno poštovanje države i državnih simbola. Kroz program ćemo promovisati ljubav i toleranciju koji su prijeko potrebni našem društvu, a naročito mladima. Pošto je u Beranama trenutno u toku završna faza predizborne kampanje smatramo da je veoma važno upriličiti događaj za mlade, koji u ovom gradu imaju veoma loš status", kažu iz Crnogorske kulturne mreže(CKM).

IMG7878

Iz ove organizacije ističu da projekat "Moj izbor Crna Gora" nema za cilj da pruži podršku bilo kojoj političkoj opciji na predstojećim lokalnim izborima, "već da mladima kroz muziku i živu riječ približi patriotski odnos prema državi".

"Posebno nam je drago što je ovo četvrti projekat koji realizujemo u Beranama, koji je usmjeren ka mladima, za koji nažalost nijesmo dobili podršku državnih institucija. Brine izostanak njihove podrške, imajući u vidu da se događaj organizuje na sjeveru Crne Gore, gdje su mladi kada su u pitanju kulturno-zabavni događaji nepravedno zapostavljeni", kazali su iz CKM-a.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.