Socijaldemokrate: SDP pokazao kako se obraz gubi u nevolji
SD

Krivokapić zaboravio svoju političku prošlost

Socijaldemokrate: SDP pokazao kako se obraz gubi u nevolji

Socijaldemokrate Crne Gore saopštile su danas da neizlječivi kompleksi partijske vrhuške, nekad časne, Socijaldemokratske partije, koja je spremna da zloupotrebljava svoje članove, govore o tome da je Meša Selimović bio u pravu kada je ustvrdio da se “obraz gubi u nevolji”.

Socijaldemokrate su, reagujući na otvoreno pismo predsjednika SDP Ranka Krivokapića Vladi u kom se traži da se  politički sankcionišu oni koji ruše ugled prosvjetnih radnika i obrazovanja u cjelini, istakle da posrnuli priveščić Demokrata i DF-a nije mogao više da izdrži i da preko nižerazrednih partijskih poslušnika plasira neistine, nego se, kako kažu, junački isprsio.

“Svaka čast na hrabrosti i konačnoj smjelosti, sada već zaboravljenog, a nekad “svjetski poznatog političara”, koji je “uspio čak i da pomiri Rusiju i Ukrajinu”. I kome da zahvalimo što nam se nakon duže pauze obrati trinaestogodišnji predsjednik Skupštine koji je na tu, mislio je vječnu poziciju, biran uvijek kao peti na listi Evropska Crna Gora – Milo Đukanović, o kojem je do juče pjevao deseterce i nazivao ga najvisočijim stablom u istorijskoj šumi Crne Gore”, navode u SD.

Podsjećaju da mu nije mu smetalo ni da, nakon afere Snimak, koju u posljednje vrijeme stalno pominje, bude još tri godine izabran za predsjednika Skupštine.

“E sada kada je u politici niko i ništa, onako sav pregorio u nerealnim ambicijama, samo dublje i dublje tone i misli da je narod neznaven pa može da mu svakim svojim saopštenjem vrijeđa zdrav razum. Ovih dana smo bili svjedoci kako on i njegovi poletarci upiru prstom u pravosudne organe i izigravaju tužibabe kod Delegacije EU”, kažu Socijaldemokrate.

Sada je, dodaju, na red došlo i otvoreno pismo premijeru.

“Mnogi pomisliše da ga je premijeru odnio njegov dugogodišnji golub pismonoša, u narodu poznat kao mali Ranko, ali nije jer ovoga puta veliki Ranko smognu snage i herojski zagrmi. Nije mu ga lako, izvire mu iz svake riječi neizlječivi kompleks od Socijaldemokrata. Neka ne brine, Socijaldemokrate i Naser Gargović jedva čekaju da se ispriča sve o njihovoj prizemnoj podmetačini”, poručuju SD.

Kako kažu, Beranci se takvim neljudskim ponašanjem prevariti neće, o čemu najviše govori podatak da Gargoviću svakog dana stiže ogromna podrška od sugrađana, jer oni dobro znaju njegove lične i profesionalne kvalitete.

Ne bi, ističu u saopštenju Socijaldemokrate, obavještavali javnost kako se sugrađani odnose prema ovom drugom i njemu sličnim, jer su sami krivi što su dozvolili da ih veliki i mali Ranko maksimalno zloupotrijebe, kako bi pokušali da se uhvate u koštac sa svojim političkim kompleksima.

“Proći će i ovi izbori, ogroman rast podrške Socijaldemokratama će biti potvrđen i na njima,  a oni koji su u Petnjici spali sa 11 na 1 mandat, na Cetinju sa 5 na 3, a izgubili parlamentarni status u Mojkovcu i Tuzima i koji neće preći census u Beranama i Ulcinju mogu samo, zarobljeni u sopstvenoj političkoj nemoći, da nastave sa jeftinim uveseljavanjem crnogorske javnosti”, zaključuju Socijaldemokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.