Veliko interesovanje mladenaca na sajmu vjenčanja

U Delti u toku IX sajam vjenčanja Vaša Bajka

Veliko interesovanje mladenaca na sajmu vjenčanja

U podgoričkom šoping molu Delta Cityu toku je deveto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka. Veliki broj budućih mladenaca je tokom prva dva dana posjetio sajam i rezervisao usluge učesnika, ali i iskoristio priliku da učestvuje u nagradnoj igri u okviru koje imaju mogućnost da osvoje vrijedne nagrade.

Učesnici su svoju ponudu prezentovali na kreativan način pa potpuno transformisani atrijum šoping mola Delta City posjetioce ostavlja bez daha.

„Oduševljena sam kako sve izgleda. Primijetila sam da je ove godine cvijeće u fokusu i zaista vlada bajkovita atmosfera. Prosto ne znam gdje prije da priđem“,  riječi su Ljubice koja je iskoristila priliku i da na licu mjesta isproba dva modela salona vjenčanica Naši Snovii fotografiše se u njima u toku foto sesije koju su organizovali fotografi Jovana i Đorđe.

IMG7961resize

„Prezadovoljni smo kako protiče sajam. Jučerašnji segment programa „Blogerke biraju za vas“ je bio pun pogodak. Oduševljeni smo djevojkama i načinom na koji su iznijele naše haljine. Veoma smo zadovoljni posjetiom. Imamo već preko 30 zakazanih proba haljina“, ističe Ivana Kovačević, vlasnica salona vjenčanica Naši snovi.

Iz poslastičarnice Marina ističu da se mladenci i dalje najviše interesuju za torte presvučene fondanom i dekorisane cvijećem: „Ove godine najviše interesovanja privukla je romantična torta, presvučena bijelim fondanom i ukrašena nježnim prirodnim cvijećem i vinjetama. Veoma smo zadovoljni interesovanjem budućih mladenaca i posjetom“, kazala je Marina Vuksanović, vlasnica.

Fotografi Jovana i Đorđe prvi put učestvuju u sajmu i ne kriju zadovoljstvo.

„ Veoma smo zadovoljni. Tokom prva dva dana sajma 35 budućih mladenaca je posjetilo naš štand, interesovalo se za usluge i učestvovalo u nagradnoj igri koju smo pripremili za sajam, a u okviru koje poklanjamo fotografisanje u trajanju 5 sati, u restoranu u kojem se održava vjenčanje“, kazala je Jovana Iković.

IMG4974resize

Ni Tatjana Raicković, vlasnica agencije Happy Weddings&Events, ne krije zadovoljstvo:

„Mladenci su oduševljeni kako smo se ove godine predstavili. Imali smo veliki broj posjeta na štandu, a preko 15 mladenaca je već rezervisalo naše usluge“, ističe Tatjana.

I danas posjetioce sajma očekuju zanimljivi prateći sadržaji. Pored degustacija slatkog i slanog programa restorana Gošović, Internacional i Imanja/Restorana Salaš 23, posjetioci će uživati u reviji modela radionice Anastasija, koja je zakazana za 18 sati. U 19 sati na programu je izvlačenje imena dobitnika nagradne igre „Doživi Bajku“, a sajam će svečano biti zatvoren u 20 sati nastupom parova plesnog kluba Sonrisa.

Na devetom sajmu vjenčanja Vaša Bajka predstavljaju se: Salon vjenčanica Naši snovi, Modni krojački atelje LidaMard Bride,  Happy weddings & events, Perfect MomentS, Flower&Gift shop La Viola, Dekoracije Cilimana Weddings & Events, Make My Day - wedding decoration&design,  Photography by Jovana & Đorđe, Restoran Internacional, Imanje/Restoran Salaš 23, Hotel Ramada Podgorica, Restoran Sport Club, Restoran Gošović, Poslastičarnica Marina, Angie Bukumirić makeup artist, Angie&Me – za male i velike princeze, Radionica Anastasija, Atelje Mely and ArDaDo, PhotoBooth Montenegro,  Atelje Manufaktura, V.I.P. Azzaro, Erste banka,  Mapet shop pozivnice, Katalog “Vjenčanje” i Ukrasi i nakit za vjenčanja.

Sajam vjenčanja organizuje podgorička agencija Memento marketing i komunikacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.