Bojičić negirao ubistvo Mandića
Mandić, foto: Facebook

Pritvor do 72 sata

Bojičić negirao ubistvo Mandića

Više tužilaštvo u Bijelom Polju odredilo je sinoć Nikoli Bojičiću (31) iz Berana, koji je osumnjičen da je 20.decembra prošle godine ubio sugrađanina Danijela Mandića, zadržavanje do 72 sata, pišu Dnevne novine.

Policija je juče uhapsila Bojičića na radnom mjestu u mesari u Beranama.

On je sinoć oko 19 sati saslušan u prisustvu advokata iz Bijelog Polja, Milorada Vlahovića angažovanog po službenoj dužnosti, i kako DN nezvanično saznaju, kategorički je negirao izvršenje predmetnog krivičnog djela.

Osumnjičeni je tvrdio pred tužiocem da se kada se ubistvo dogodilo nije nalazio u blizini mjesta događaja, navodeći da ima i alibi za svoje navode.

Beranac, Danijel Mandić Manda ubijen je prošle godine, par minuta nakon ponoći, u pucnjavi koja se desila u ulici Miloša Mališića kod bioskopa u centru Berana.

U toku uviđaja je utvrđeno da je na Mandića pucano iz dva oružja dok se kretao pješice sa drugovima, a napadači su, prema preliminarnim rezultatima istrage, bili sakriveni iza jedne od zgrada. Nakon toga su pobjegli automobilom “golf 2” koji su kasnije zapalili, kako bi uništili tragove na osnovu kojih bi mogli biti identifikovani. Međutim, upravo na osnovu DNK-a tragova koji su pronađeni u automobilu, ovaj slučaj je riješen.

Direktor policije, Slavko Stojanović kazao je za Dnevne novine da je intenzivni rad policije dao brze rezultate, prenosi Cdm.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.