Zet i tašta krijumčarili vještačke zube, uhapšeni na granici
Foto: Uprava carine Srbije

Na prelazu Horgoš

Zet i tašta krijumčarili vještačke zube, uhapšeni na granici

Carinici su na prelazu Horgoš zaplijenili 600 kompleta akrilinih vještačkih zuba, koje su našli u automobilu BMW u kome su bili 35 godina star Mađar i njegova tašta, srpska državljanka, saopštila je danas Uprava carina Srbije.

Vještački zubi su privremeno zadržani, a prekršiocu prijeti novčana kazna koja može biti u visini četvorostruke vrijednosti neprijavljene robe.

Zubi zapakovani u 100 kutija bili su sakriveni u dva kofera u prtljažniku automobila, navodi se u saopštenju i dodaje da pronađeni zubi potvrđuju da se krijumčari sva roba na kojoj je moguće ostvariti neki profit.

Riječ je o 100 kutija koje sadrže po šest setova zuba marke "goldent" njemačkog proizvođača, navela je Uprava carina Srbije i dodala da je vozač pokušao da se opravda zašto nije prijavio zube, tvrdeći da je to škart roba, ali su mu carinici objasnili da ga to ne opravdava.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.