"Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije od izuzetne važnosti"

Borba protiv organizovanog kriminala i korupcije od izuzetne važnosti za naše društvo, istakao je predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić tokom Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica EU, sa Martinom Bosmom, predsjednikom Predstavničkog doma Holandije. Mandić je predsjednika Bosmu upoznao sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori, ističući rezultate koje je postigao parlament.

Kako je saopšteno iz Skupštine, Bosma je pozdravio rezultate Skupštine Crne Gore i dodao da se jedino borbom protiv organizovanog kriminala može doći do društva pravde i stabilnosti.

Dva predsjednika su tokom susreta razgovarala i o potencijalnim ekonomskim investicijama Kraljevine Holandije u Crnoj Gori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.