Knežević: Još nismo donijeli odluku ko će biti kandidat DFa za gradonačelnika Podgorice
Milan Knežević

Neće mu vratiti dokumenta

Knežević: Još nismo donijeli odluku ko će biti kandidat DFa za gradonačelnika Podgorice

Neki mediji objavili su informaciju da bi među imenima Branke Bošnjak, Branka Radulovića, Slavena Radunovića i Milana Kneževića trebalo tražiti nosilac liste Demokratskog Fronta na lokalnim izborima u glavnom gradu.

Iako se pozivaju na neimenovane izvore iz Demokratskog Fronta jedan od njegovih lidera Milan Knežević za Kodex kaže da na tu temu još nije razgovarano unutar ovog opozicionog saveza.

“Ono što mogu da kažem jeste da se Demokratski Front intenzivno priprema za lokalne izbore u Podgorici a o tom ko će personalno biti na listi i ko će eventualno biti kandidat Demokratskog Fronta na izborima, o tom će odluku  predsjedništvo Demokratskog Fronta tek da donese a i ona mora dobiti podršku svih u Demokratskom Frontu. Ne bih licitirao sa imenima ali mislim da je svaki kandidat Demokratskog Fronta dobar kandidat za prvog čovjeka Podgorice.” kaže za Kodex predsjednik Demokratske Narodne Partije i jedan od lidera Demokratskog Fronta Milan Knežević.

Knežević je od strane predsjednika Parlamenta Ivana Brajovića uvršten u  delegaciju Skupštine Crne Gore koja će prisustvovati parlamentarnom zasijedanju Savjeta Evrope zakazanom za 26 januar. Tim povodom Knežević je od Višeg suda tražio da mu vrati putne isprave koje su mu oduzete kada se našao na optuženičkoj klupi u slučaju poznatom kao pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora. Sud je odbio njegov zahtjev a Knežević uložio žalbu na tu odluku. I ta žalba mu je odbijena, kaže Knežević.

“Žalba mi je odbijena uz obrazloženje da tog 26og moram biti prisutan u sudnici. Sada je jasno da namjerno odbijaju da mi vrate dokumenta kako bi me spriječili da putujem.” konstatuje za Kodex Milan Knežević.        

Što i nije nova informacija obzirom da, otkako su obavezujućem upustvom  rhovnog državnog tužioca Kneževiću i Andriji Mandiću oduzeti pasoši obojica su više puta tražili da im se vrate putna dokumenta a da im ni jednom Viši sud nije izašao u susret.

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.