Medojević: Pušite Montreal podržite DPS
Nebojša Medojević

"Na crnom tržištu prodato oko 700t cigareta bez plaćene akcize i PDV"

Medojević: Pušite Montreal podržite DPS

Vlada je povećala akcize na cigarete jer je to tražio MMF kao mjeru fiskalne konsolidacije. A onda su dva švercerska klana DPS-a samo pojačala prodaju cigareta na crnom tržištu, navodi se u saopštenju lidera Pokreta za Promjene, Nebojše Medojevića.

"Manje u budžet više u džepove vođa DPS-a i za crni fond za kupovinu glasova. Pušite MONTREAL, podržite DPS", poručuje Medojević.

Dodaje da je prema zvaničnim podacima u 2017. prodato oko 900 tona cigareta sa plaćenim akcizama i PDV-om.

"A popušeno je 1600 t. Znači da je na crnom tržištu prodato oko 700t cigareta bez plaćene akcize i PDV. Budžet je oštećen 50-70 miliona EUR. I svi to u policiji, ANB, Carini, VDT, SDT znaju odlično. To znaju svi građani Crne Gore. Ali ćute. Strah. Ćuti i antisrpska opozicija, ćute i naši Aleksa i Dritan. Od straha, naravno. Oni su, kažu, za kulturan dijalog", navodi se u saopštenju Medojevića.

MontrealCigarete

Foto: PzP

Prema njegovim riječima Katnić ne smije da otvori slučaj o švercu cigareta, "zbog pobratima". Kako dodaje dozvoljeno mu je samo da "progoni DF".

"Ovako se pljačka država. Ali oni kad se sretnu za sebe kazu “Mi smo država”. Oni su država, a ostali su ili sluge ili vojnici ili neprijatelji te njihove mafijaške države. I tu njihovu mafijasku, švercersku državu podržava EU i SAD, koalicione sluge, Vijesti, DAN, sve najbogatije NVO, tajkuni, kupljeni analitičari, Profesori sa UCG, Mediterana, UDG, glumci, sportisti, muzičari, sindikati, antisrpska tzv. građanska opozicija, crkva, Bošnjaci, Albanci, Hrvati. Uglavnom zbog novca i fotelja.

Pravu Crnu Goru podržava i za nju se bori samo Demokratski front i 80.000 slobodnih građana", saopštio je Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.