Pronađena Viljana–Vila Antonić, evo gdje je bila
Viljana–Vila Antonić

Herceg Novi

Pronađena Viljana–Vila Antonić, evo gdje je bila

Novljanka Viljana Antonić, koja je proglašena kao nestala prije 14 dana nalazi se u risanskoj bolnici “Vaso Ćuković”, kazala je Radiju Jadran njena komšinica iz Ulice Orjenski bataljon, Senada Kikić.

Po njenim riječima, Viljana je najprije povezena u Opštu bolnicu Meljine, odakle je zbog prirode povrede upućena u bolnicu u Risnu.

Da je Viljana živa i da se nalazi u Risanskoj bolnici potvrdili su za Radio Jadran i u CB Herceg Novi.

Viljana Antonić(65) primljena je u risansku bolnicu 24. decembra sa povredom leđa, ali uzrok nije poznat.

Takođe, nije poznato i  zašto pri prvobitnoj provjeri policije u bolnici nije ustanovljeno da je Viljana u Risnu hospitalizovana. Moguće da je njeno neobično ime izazvalo zabunu. U svakom slučaju patrolna kola hercegnovske policije su jutros upućena u Risan oko dalje procedure, a najvažnije je da je naša sugrađanka pronađena živa i zbrinuta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.